kundservice

Här hittar du information kring våra bredbandstjänster. Välj den kategori nedan som passar bäst in på din fråga eller ditt problem.

säkerhet

IT-säkerhets -problem

Rätt rådgivning för datorsäkerhet och hackade konton.

Många privatpersoner oroas över att deras e-post konton eller konton på sociala medier riskerar att hackas.
Faktum är att risken för detta anses vara högre än att flyget blir inställd, att man blir matförgiftad eller att man drabbas av ett kreditkortsbedrägeri. Detta enligt en undersökningar som utförts.


GDPR & dataskydd

Med införandet av GDPR-lagen har konsumenter på senare år börjat ta sin informationssäkerhet på allt större allvar. Till följd av en rad uppmärksammade händelser har vår uppmärksamhet på betydelsen av dataskydd ökat. Men många privatpersoner är tyvärr fortfarande relativt ovetande om att de små fick datorer (smartphones) som vi ständigt bär på oss gör oss sårbara för cyberattacker.

Faktum är att några av de mest allvarliga IT-säkerhetsproblemen för privatpersoner uppstår till följd av ett bristande medvetande. Detta gäller inte minst när det kommer till skyddet av vårt personliga data och integritet. Mot bakgrund av detta har vikten av upplysning och förebyggande åtgärder ökat. Med rätt rådgivning kan du minimera din risk att råka ut för datastöld.

support

Kontakta La Cable support 

ring
Tel: 0240-819 92
eller maila oss
info@lacable.se

Image by Gerd Altmann from Pixabay
bilden visar la cables patch panel

Teknik

Tekniken vi använder heter Euro-DOCSIS 3.0

TEKNIK – BUNDLING

Tekniken vi använder heter Euro-DOCSIS 3.0 och används idag i många större kabel-TV nät. Man använder en teknik som kallas bundling för att nå höga hastigheter på nerladdning. Maximal teoretisk hastighet med 36 kanaler är 2002,32 Mbit/s.

kontakt

Norra Järnvägsgatan 12A
771 32 Ludvika

Tel. 0240-819 92

Mobil: 

E-post: info@lacable.se 

 

Bredband
TV
Rulla till toppen
Scroll to Top