Hem
Tv
Bredband
Telefoni
Kundservice

Billig telefoni

IP-login

iplogin.png

Köp något av följande.
 
 
I LA Cable's Standardabonnemang för bredbandstelefoni ingår:
- Telefonnummer för inkommande samtal, självklart utan kostnad, så att du kan bli nådd som du önskar. 
- Gratis samtal mellan LA Cable’s telefoner.
- Det gör det lätt att se till att få ännu längre och goda samtal till dem du bryr dig om utan att behöva känna någon stress.
- Nummerpresentation ingår så att du kan se vem som söker dig direkt på telefonen.
- Samtalsspecifikation på webben så att du kan hålla koll på öret när hur mycket telefonen har utnyttjats.
- Du kan till och med enkelt kopiera och klistra in denna i ett excel-blad.
- Missade samtal via webben, så att du kan kolla läget också från jobbet, skolan eller resan. Mottagna samtal via webben.
- Även dessa kan du hantera i Excel om du skulle vilja. Anslut vilken typ av SIP-enhet du vill, om du redan har en IP-telefonienhet.
- Skyddat nummer, så att du inte skyltar med ditt namn och nummer i telefonkatalogen, eller... ....inte skyddat nummer: Du kan på Dina Sidor ställa in hur numret ska visas hos Eniro/hitta.se och kan lägga till så många nummer, i så många riktnummerområden du vill så att du kan finnas i katalogen i alla riktnummerområden om du så skulle vilja.
- Dolt nummer så att du inte behöver skylta med ditt telefonnummer om du inte vill det.
- Du kan ansluta en fax likaväl som en vanlig telefon Telefonsupport vid uppstart så att du ska känna dig trygg i att du enkelt kommer igång.
- Fri mejlsupport så att du lättare håller ordning på kommunikationsgången vid behov.
- Telefonsvarare ingår, så att dina bekanta kan lämna meddelanden.
- Du kan själv ställa in vilket meddelande du vill spela upp och du kan hantera telefonsvararen både från din fasta telefon med några enkla knapptryckningar, liksom från Dina Sidor på webben.
- Telefonsvararmeddelanden till din e-post. För att du lättare ska kunna sortera dina inkommande telefonsvararmeddelanden och för att kunna ta emot dem precis överallt så uppskattar många att få sina telefonsvararmeddelanden som en bifogad ljudfil i e-posten i stället för att lyssna av dem i telefonen.
- Du kan naturligtivs lyssna av dem i telefonen också om du föredrar det! Missade samtal via SMS så att du inte behöver undra över vem som ringer (eller inte ringer) när du inte är hemma.
- Du får reda på telefonnumret på den som ringt, liksom tidpunkt.
- För att inte få för många SMS kan du själv ställa in hur många SMS som du vill få varje månad, och hur många du max vill få varje dag.
- Grupp-SMS från ditt fasta nummer, så att du kan förbereda mejl-listor till kollegor, familjemedlemmar, släktingar eller föreningsmedlemmar, så att du kan kommunicera med dem alla snabbt och enkelt på en gång.
- Vidarekoppling till andra telefonnummer så att du t ex kan resa iväg och ändå få dina samtal, eller ha en vidarekoppling till din mobiltelefon efter ett visst antal samtal, så att du inte riskerar att missa något viktigt.
- Vidarekopplingsregler baserat på timme på dygn och dag i veckan så att du t ex kan se till att få orörd nattsömn genom att helt enkelt stänga av telefonen ett visst antal timmar eller dagar i veckan på ett sätt som du enkelt själv bestämmer på webben.
- Möjlighet att själv lägga till fler nummer/linjer som aktiveras omedelbart, även i andra riktnummerområden och i andra länder för att du ska kunna göra det så lätt som möjligt för andra att nå dig.
- Möjlighet lägga till fax-till-e-post nummer så att du lätt kan ta emot fax var du än befinner dig.
- Möjlighet lägga till Softphone för att kunna ringa från PC när du är ute och reser och har med dig en bärbar PC.
- Videokonferens via Softphone med video för att på ett enkelt sätt kunna kommunicera med bildtelefoni via datorn med en vanlig webbkamera med dem som betyder mycket för dig.
- Möjlighet att lägga till avancerad mobiltelefon med IP-telefoni så att du kan använda allt du önskar från precis varifrån du vill och till en fast-telefoni i stället för till mobil-taxa.
- Ja, över huvud taget får du möjlighet att välja bland många olika typer av sätt att ringa för maximal flexibilitet. De flesta vill ringa med sin vanliga hemtelefon, och det är lätt att fixa med en vanlig IP-telefoniadapter.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
© 2008 LA Cable | Design: Webfabriken