Hem
Tv
Bredband
Telefoni
Kundservice

Kundservice och driftinformation

IP-login

iplogin.png
Telefoni - Faxtjänsten
Jag får en tiff-fil när någon försöker faxa till mig.
Anledningen till att du får en tiff-fil är att avsändaren av faxet avbrutit sändningen. Våra system skickar då ut en tiff-fil.
 
Varför kommer inte faxen fram till min e-post?
Det vanligaste problemet när dina fax inte kommer fram till din e-postadress är att de har fastnat i spamfiltret. Kontrollera också att det finns utrymme kvar i din inbox och att mejladressen är korrekt angiven under under virtuell fax på Dina sidor.
 
Jag vill använda fax till e-posttjänsten. Hur skall jag göra?
Om du vill teckna ett fax till epostkonto, går du till www.lacable.se och väljer att bli kund. Välj nummer och fyll sedan i att nummret ska vara ett virtuellt faxnummer. Följ vidare instruktioner för att registrera ett abonnemang hos oss. När du registrerat dig loggar du in på dina sidor och väljer virtuell fax. Där uppger du till vilken mejladress som du vill ha faxen skickade till.
 
Jag har en vanlig fax. Hur kan jag skicka och ta emot fax?
Du kan köpa till en IP-telefoniadapter . Koppla sedan faxen till telefonporten i telefoniadaptern du köpt. Man skickar och tar emot fax på samma sätt som vanligt. Du måste dock logga in på dosan och specificera att codecen G711alaw alltid ska användas och klicka ur T38 tickboxen. Det är inga problem med röstsamtal om man använder G711alaw.
 
LA Cable - Tel. 0240-819 92 - Fax: 0240-199 88 - E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det  
© 2008 LA Cable | Design: Webfabriken