Hem
Tv
Bredband
Telefoni
Kundservice

Kundservice och driftinformation

IP-login

iplogin.png
Telefoni - Dina sidor
Hur gör jag för att byta lösenord till mina sidor?
Logga in på mina sidor och klicka på telefonnummret. Välj "Ändra lösenord för webinloggining" och välj ett nytt valfritt lösenord. Glöm inte att spara dina nya inställningar.
 
Hur gör jag för att inte vara med i telefonkatalogen och andra nummerregister?
Om du inte vill vara med i olika nummerregister som ex telefonkatalogen, eniro och hitta.se så loggar du in på dina sidor och väljer "telefonregister". Där väljer du att inte dina uppgifter ska skickas för listning till något register.
 
Vad finns det på Dina sidor?
Allt du själv kan göra med ditt konto finns på Dina sidor. Det är exempelvis där du gör telefon- och faxinställningar, kollar din samtalsspecifikation och lägger till nya nummer till ditt konto.
 
Jag kan inte logga in på mitt telefonnummer. Vad är fel?
Vår inlogging tar hjälp av cookies för att hantera säkerheten. Din webläsare behöver ha cookie stöd aktiverat. För er som använder Mac och webbläsaren Safari rekomenderar vi att ni byter webbläsare för att inte få problem med inloggningen då det visat sig att Safari inte är kompatibelt med vårt inloggningssystem.
 
LA Cable - Tel. 0240-819 92 - Fax: 0240-199 88 - E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det  
© 2008 LA Cable | Design: Webfabriken